WEDSTRIJD ZVK Proost Lier - Fenerbahce Beringen  4 - 3  (3-2)

DATUM 11-04-2014  21:15

DOELPUNTEN 3’ Buyuktopac (0-1), 10’ Cox (1-1), 11’ Durakovic (1-2), 15’ Pelckmans (2-2), 34’ Aktepe (3-2), 38’ Opdenakker (4-2) en 39’ Tsabounti (4-3).

VERSLAG Er waren drie minuten gespeeld als Beringen er op de counter 0-1 van maakte. De bezoekers putten daaruit moed en Lier had het moeilijk om in de wedstrijd te komen. Na de 1-1 namen de bezoekers opnieuw voorsprong. Niet voor lang want Pelckmans trapte de 2-2 ruststand binnen. Die 2-2 verdween pas na een kwartier in de tweede helft van de tabellen. Zitoune slikte dan zijn tweede geel. In die numerieke meerderheid trof Jeroen Opdenakker – na zijn langdurige afwezigheid wegens een zware kwetsuur – tegen zijn ex-ploeg raak (4-2). Enkel in de slotminuut kon de Beringse doelman Tsabounti nog tegenscoren.